Arvomme 3 kpl JOPOJA kesän 2021 aikana.
Katso kuvaa ja osallistu arvontaan alla olevalla lomakkeella.
Arvonta-aika on 12.7.- 30.9.2021 ja arvonta aina kuun vaihteen jälkeen.

Katso ylläolevaa kuvaa ja vastaa helppoihin kysymyksiin, niin näet osallistumislomakkeen! Lomake kertoo oikeat vastaukset.

Invalid Input

Oikein

Mikrouritus poistaa jännitystä teräskatteesta. Sen avulla teräskate ei ns. loimota eikä aaltoile, vaan istuu tasaisemmin.

Väärin

Oikea vastaus: Totta. Peltipintaan saadaan jäykkyyttä, kun siihen lisätään mikrouritus.

Invalid Input

Oikein

Valmistaessamme SSAB:n GreenCoat® BT-teräksestä teräskatteen, sille voidaan myöntää jopa 25 vuoden pinnoitetakuu ja 50 vuoden tekninen takuu.

Väärin

Oikea vastaus: Jopa 25/50 vuotta!. GreenCoat® BT on ympäristöystävällisin vaihtoehto kattoihin, julkisivuihin ja sadevesijärjestelmiin. Myönnämme siitä valmistetuille teräskatteille jopa 25 pinnoitetakuun ja 50 vuoden teknisen takuun. Kysy myynnistämme lisää!


Hienoa, vastasit oikein!

Täytä vielä yhteysietosi osallistuaksesi arvontaan:

Täytäthän vaadittavat kentät

0/1000

Invalid Input

Vaadittu tieto

Vaadittu tieto

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Täytäthän asianmukaisen ja toimivan sähköpostiosoitteen

{email:body} {email:validation}

{email:description}

Lomaketta ei voi lähettää, ellet hyväksy ehtoja!

* vaadittu tieto


Jos sinulla on kysyttävää arvonnasta, otathan yhteyttä
Nico Lahtela
Puh. 040 515 1971
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

JanLa Oy:n arvonta 2021 viralliset säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Arvonnan järjestää JanLa Oy. Arvonta ei ole Facebookin tai muun sosiaalisen median alustan järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin tai muihin sosiaalisiin medioihin.

KILPAILUAIKA

Arvontaan voi osallistua täyttämällä ja lähettämällä JanLalle yllä olevan lomakkeen sisältäen toimivan sähköpostisosoitteen. Kilpailuaika on 12.7. - 30.9.2021. Kussakin kuussa arvotaan yksi JOPO-polkupyörä. Arvonta suoritetaan kuukausittain kilpailukuukautta seuraavalla viikolla. Muulla kuin oheisella lomakkeella tehtyjä arvontaan ilmoittautumisia ei oteta huomioon.

OSALLISTUMINEN KILPAILUUN/ARVONTAAN

Kilpailuun tai arvontaan osallistutaan täyttämällä yllä oleva lomake asianmukaisella, toimivalla sähköpostiosoitteella. Täyttämällä oheisen lomakkeen ja lähettämällä lomakkeen JanLalle lähettäjä hyväksyy nämä kilpailusäännöt. Palkinnon Arvontaan voi osallistua vain kerran, ylimääräiset lomakkeen lähetykset seulotaan pois.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä JanLan tuotteiden ostamista.

VOITTAJAN VALINTA

Kilpailun tai arvonnan voittajan valitsee JanLan henkilöstö tai sen valitsema raati arpomalla jokaisena kuukautena lähetetyistä lomakkeista/vastauksista yhden voittajan. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja voittajan tiedot voidaan julkaista JanLan nettisivuilla ja uutiskirjeessä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja tai palkinto voidaan päättää olla jakamatta. JanLan työntekijät tai työntekijöiden perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun. Kilpailu ei myöskään koske sopimusasiakkaita tai rautakauppoja tai ostoja rautakaupoista.

Yksittäinen osallistuja voi voittaa vain kerran palkinnon, vaikka osallistuisi arvontaan useampana kuukautena.

PALKINNOT

Joka kuukausi arvotaan JOPO-polkupyörä. JOPO on saatavissa Nurmijärven toimipisteestämme. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. JanLa ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä. Palkinnon vastaanottaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuneista kuluista. Saatu JOPO on noudettava JanLalta viimeistään 1.12.2021 mennessä, muuten palkinto menetetään..

ARPAJAISVERO

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

TIETOSUOJA

Arvontaan osallistuneelle voidaan lähettää tarjouksia ja muuta tietoa sähköpostilla tai sähköisellä uutiskirjeellä. Arvonnan tuloksista ilmoitetaan myös uutiskirjeellä. Arvontaan osallistunut voi milloin tahansa poistaa itsensä uutiskirjelistalta uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä. Lue lisää tietosuojastamme.

Dokumentit

Esitteet, ohjeet ja suoritustaso­ilmoitukset

Ota yhteyttä

Keskus 010 843 3100

Uutiskirjeemme

Seuraa tiedotteitamme ja vastaanota arvokasta tietoa tuotteistamme ja tuoteuutuuksistamme. Tutustu uutiskirjearkistoomme tästä.

Uutiskirjeen tilaukseen

JanLa SOMEssa