JL SOLAR Aurinkovoimalat - Uutta JanLalta! Tutustu JanLan aurinkovoimaratkaisuihin ja asennustarvikkeisiin tästä.

Maksa JL SOLAR tai muu hankintasi JanLalta Nordean joustorahoituksella - jopa 36 kk koroton. Lisätiedot myynnistämme.

 

 

Kilpailuaika 1.4. - 31.8.2022. Arvontaan osallistuminen on päättynyt.
Kiitos kaikille osallistuneille!

JanLa Oy:n arvonta 2022 viralliset säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Arvonnan järjestää JanLa Oy. Arvonta ei ole Facebookin tai muun sosiaalisen median alustan järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin tai muihin sosiaalisiin medioihin.

KILPAILUAIKA

Arvontaan voi osallistua täyttämällä ja lähettämällä JanLalle yllä olevan lomakkeen sisältäen toimivan sähköpostisosoitteen. Voit myös lähettää vapaamuotoisen osallistumiskirjeen osoitteella JanLa Oy, Ilveskaari 14, 01900 NURMIJÄRVI. Kilpailuaika 1.4. - 31.8.2022. Pääarvonta suoritetaan syyskuun ensimmäisellä viikolla heti osallistumisajan päätyttyä.

OSALLISTUMINEN KILPAILUUN/ARVONTAAN

Kilpailuun tai arvontaan osallistutaan täyttämällä yllä oleva lomake asianmukaisella, toimivalla sähköpostiosoitteella. Täyttämällä oheisen lomakkeen ja lähettämällä lomakkeen JanLalle lähettäjä hyväksyy nämä kilpailusäännöt. Palkinnon Arvontaan voi osallistua vain kerran, ylimääräiset lomakkeen lähetykset seulotaan pois.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä JanLan tuotteiden ostamista.

VOITTAJAN VALINTA

Kilpailun tai arvonnan voittajan valitsee JanLan henkilöstö tai sen valitsema raati arpomalla kilpailuajan päätteeksi syyskuun 2022 ensimmäisellä viikolla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja voittajan tiedot voidaan julkaista JanLan nettisivuilla ja uutiskirjeessä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja tai palkinto voidaan päättää olla jakamatta. JanLan työntekijät tai työntekijöiden perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun. Kilpailu ei myöskään koske sopimusasiakkaita tai rautakauppoja tai ostoja rautakaupoista.

PALKINNOT

Pääpalkintona on maksimissaan 20 000 euron arvoinen kattoremontti voittajan yhteen (1) kohteeseen. Palkinto sisältää työn osuuden, rahdit ja kattoon liittyvät tuotteet kuten peltikatteet, kattoturvatuotteet, tikastuotteet, sadevesijärjestelmän osat ja muut tarvikkeet JanLan tuotevalikoimasta. Palkinto sisältää arvonlisäveron. Pääpalkintoa ei voi muuttaa rahaksi, tai jos toteutuneen remontin arvo on vähemmän kuin 20 000 euroa, loppuosaa ei voi lunastaa rahana. Palkinto tulee lunastaa vuoden 2022 tai 2023 aikana. JanLan osoittama asennuskumppani suorittaa työn osuuden. Tarkemmat yksityiskohdat sovitaan asiakkaan kanssa. JanLalla ja sen asennuskumppanilla on oikeus käyttää kohdetta markkinoinnissaan, esimerkiksi valokuvin tai asennusvideoin.

Lisäksi arvotaan 2 kpl Jopo-polkupyöriä. JOPO on saatavissa Nurmijärven toimipisteestämme. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. JanLa ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä. Palkinnon vastaanottaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuneista kuluista. Saatu JOPO on noudettava JanLalta viimeistään 1.12.2022 mennessä, muuten palkinto menetetään..

ARPAJAISVERO

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

TIETOSUOJA JA POIKKEUKSET TIETOJEN LUOVUTTAMISESSA

Arvontaan osallistuneelle voidaan lähettää tarjouksia ja muuta tietoa sähköpostilla tai sähköisellä uutiskirjeellä. Arvonnan tuloksista ilmoitetaan myös uutiskirjeellä. Arvontaan osallistunut voi milloin tahansa poistaa itsensä uutiskirjelistalta uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä. Lue lisää tietosuojastamme.

Hyväksymällä nämä säännöt arvontaan osallistuja hyväksyy samalla poikkeuksen edellä mainittuun tietosuojaamme (linkki yllä): Voimme luovuttaa ja antaa kolmansien osapuolten käsitellä arvonnan osallistuneiden tietoja. Tämä voi myös tarkoittaa markkinointiviestintää kolmannelta osapuolelta. Syy poikkeukseen on se, että JanLa itse ei tee kattoasennuksia, vaan palkintoon liittyvän työn suorittaa JanLan osoittamana kolmas osapuoli. Kukin osallistuja voi pyytää itsensä poistoa arvonnan rekisteristä lähettämällä meille sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Uutiskirjelistalta poistutaan edellä mainitulla tavalla.

Dokumentit

Esitteet, ohjeet ja suoritustaso­ilmoitukset

Ota yhteyttä

Keskus 010 843 3100

Uutiskirjeemme

Seuraa tiedotteitamme ja vastaanota arvokasta tietoa tuotteistamme ja tuoteuutuuksistamme. Tutustu uutiskirjearkistoomme tästä.

Uutiskirjeen tilaukseen

JanLa SOMEssa