Avoin työpaikka: Tuotantotyöntekijä

JanLa avoin työpaikka

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen reipasta tuotantotyöntekijää Nurmijärven tehtaallemme. Työhösi kuuluu monipuoliset kattopeltituotteiden valmistukseen, varastointiin ja toimituksiin kuuluvat tehtävät.

Arvostamme kokemusta kattopeltialalta tai koulutusta metallialalta, mutta edellä mainitut evät ole välttämätöntä. Koulutamme työhön. Hakijalta toivomme myös vuorotyövalmiutta sekä positiivista asennetta.

Tarjoamme ison talon edut, parhaat tuotteet, modernit tuotantovälineet, työterveyshuollon ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Hae työpaikkaa sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. aiheella ”Tuotantotyöntekijä / Nurmijärvi” viimeistään 14.9.2020 mennessä. Työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa työtehtävästä:
Janne Lahtela
Puh. 040 716 0532
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


JanLa Oy on Suomen suurimpia peltialan tukkuliikkeitä ja Suomen ensimmäinen virallinen SSAB:n GreenCoat® Partner. Palvelemme pinnoitetuilla ja sinkityillä ohutlevytuotteilla rakennusteollisuutta, peltialan yrityksiä, taloyhtiöitä ja kuluttajia. Varastotuotteisiimme kuuluvat myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet ja tikastuotteet. Toimintamme ydinajatuksena on nopeus, joustavuus, alan johtavat tuotteet ja yksilöllinen asiakaspalvelu.

Dokumentit

Esitteet, ohjeet ja suoritustaso­ilmoitukset

Ota yhteyttä

Keskus 010 843 3100

Uutiskirjeemme

Seuraa tiedotteitamme ja vastaanota arvokasta tietoa tuotteistamme ja tuoteuutuuksistamme. Tutustu uutiskirjearkistoomme tästä.

Uutiskirjeen tilaukseen

JanLa SOMEssa

Copyright © Janla Oy. Pidätämme oikeuden tuote- ja hintamuutoksiin.
GreenCoat® on SSAB:n tavaramerkki.JanLan tietosuoja- ja rekisteriseloste.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google (Privacy Policy and Terms of Service apply).

Arvonta

Joko osallistuit arvontaamme?

Katso mitä 1000 € lahjakortilla saa!

Osallistu tästä

Webdesign by MediaSPREA