Avoimia työpaikkoja tilaustenkäsittelyyn ja asiakaspalveluun JanLalla Nurmijärvellä

JanLa avoimia työpaikkoja

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

  • asiakaspalveluun / tarjouslaskentaan
  • tilaustenkäsittelyyn

kahta henkilöä Nurmijärven toimipisteeseemme. Työhösi kuuluvat monipuoliset kattopeltituotteiden yritys- ja yksityisasiakkaiden asiakaspalvelun, tarjouslaskennan ja tilaustenkäsittelyn työt. Toivomme sujuvaa toimisto-ohjelmistojen osaamista. Tarjouslaskijan työpaikkaan hakevalta odotamme tarjouslaskennan tuntemusta. Iso etu on, jos omaat kokemusta rakennusalalta tai kattopeltialalta, ja olet käyttänyt myös nykyaikaisia toiminnanohjausjärjestelmiä. Tämä ei ole välttämätöntä, koulutamme työhön.

Tervetuloa JanLa-teamiin! Olemme vakavarainen ja vahvassa kasvussa oleva yksi johtavista kattopeltialan yrityksistä Suomessa. Tarjoamme ison talon edut, parhaat tuotteet, modernit tuotantovälineet, työterveyshuollon ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Hae työpaikkaa sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. aiheella ”työpaikka asiakaspalvelu tai tilaustenkäsittely” viimeistään 19.6.2021 mennessä. Lisätiedot puh. 040 716 0532. Huom! Työt alkavat heti - työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


JanLa Oy on Suomen suurimpia peltialan tukkuliikkeitä ja Suomen ensimmäinen virallinen SSAB:n GreenCoat® Partner. Palvelemme pinnoitetuilla ja sinkityillä ohutlevytuotteilla rakennusteollisuutta, peltialan yrityksiä, taloyhtiöitä ja kuluttajia. Varastotuotteisiimme kuuluvat myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet ja tikastuotteet. Toimintamme ydinajatuksena on nopeus, joustavuus, alan johtavat tuotteet ja yksilöllinen asiakaspalvelu.

Dokumentit

Esitteet, ohjeet ja suoritustaso­ilmoitukset

Ota yhteyttä

Keskus 010 843 3100

Uutiskirjeemme

Seuraa tiedotteitamme ja vastaanota arvokasta tietoa tuotteistamme ja tuoteuutuuksistamme. Tutustu uutiskirjearkistoomme tästä.

Uutiskirjeen tilaukseen

JanLa SOMEssa

Copyright © Janla Oy. Pidätämme oikeuden tuote- ja hintamuutoksiin.
GreenCoat® on SSAB:n tavaramerkki.JanLan tietosuoja- ja rekisteriseloste.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google (Privacy Policy and Terms of Service apply).

Webdesign by MediaSPREA