Avoin työpaikka: Etsimme asiakaspalvelijaa / tarjouslaskijaa Tampereelle

Haetaan asiakaspalveluhenkilöä JanLalle Pirkkalaan

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkilöä / tarjouslaskijaa kattotuotteiden pariin JanLa Center Tampereelle Pirkkalaan. Koulutamme työhön.

Olemme vakavarainen ja vahvassa kasvussa oleva yksi johtavista kattopeltialan yrityksistä Suomessa. Tarjoamme ison talon edut, parhaat tuotteet, modernit tuotantovälineet, työterveyshuollon ja kilpailukykyisen palkkauksen. JanLa Center Tampere sijaitsee erinomaisten yhteyksien päässä ja keskeisellä sijainnilla Pirkkalassa. Katso tästä lisätietoja toimipisteestä.

Hae työpaikkaa sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. aiheella ”Työhakemus asiakaspalvelija / tarjouslaskija Pirkkala” viimeistään 30.4.2022 mennessä. Lisätiedot puh. 040 716 0532. Huom! Työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


JanLa Oy on Suomen suurimpia peltialan tukkuliikkeitä ja Suomen ensimmäinen virallinen SSAB:n GreenCoat® Partner. Palvelemme pinnoitetuilla ja sinkityillä ohutlevytuotteilla rakennusteollisuutta, peltialan yrityksiä, taloyhtiöitä ja kuluttajia. Varastotuotteisiimme kuuluvat myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet ja tikastuotteet. Toimintamme ydinajatuksena on nopeus, joustavuus, alan johtavat tuotteet ja yksilöllinen asiakaspalvelu.

Dokumentit

Esitteet, ohjeet ja suoritustaso­ilmoitukset

Ota yhteyttä

Keskus 010 843 3100

Uutiskirjeemme

Seuraa tiedotteitamme ja vastaanota arvokasta tietoa tuotteistamme ja tuoteuutuuksistamme. Tutustu uutiskirjearkistoomme tästä.

Uutiskirjeen tilaukseen

JanLa SOMEssa

Copyright © Janla Oy. Pidätämme oikeuden tuote- ja hintamuutoksiin.
GreenCoat® on SSAB:n tavaramerkki.JanLan tietosuoja- ja rekisteriseloste.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google (Privacy Policy and Terms of Service apply).

Webdesign by MediaSPREA