JL SOLAR Aurinkovoimalat - Uutta JanLalta! Tutustu JanLan aurinkovoimaratkaisuihin ja asennustarvikkeisiin tästä.

Maksa JL SOLAR tai muu hankintasi JanLalta Nordean joustorahoituksella - jopa 36 kk koroton. Lisätiedot myynnistämme.

 

 

SSAB ja JanLa Oy yhteistyöhön fossiilivapaan teräksen toimittamisessa

Lehdistötiedote 13.3.2023

SSAB Europe ja JanLa Oy ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen fossiilivapaan teräksen toimittamisesta Suomen kattotuoteratkaisujen markkinoille vuodesta 2026 alkaen.

Aiesopimuksen myötä kuluttajilla on tulevaisuudessa mahdollista valita fossiilivapaasta teräksestä valmistettu JanLan kattotuote.

”Meille fossiilivapaa teräs on tulevaisuudessa keskeinen osa kestävää kattotuotteiden tarjoamaa. Haluamme olla alallamme suunnannäyttäjiä ja pyrimme vähentämään CO2-jalanjälkeä myös omalta osaltamme. Fossiilivapaa teräs kattopeltituotteissa on tärkeä osa kestävän kehityksen tavoitteitamme. Kumppanuus SSAB:n kanssa jatkaa pitkään jatkunutta yhteistyötä kestävästi tuotettujen kattoratkaisujen parissa.” sanoo Janne Lahtela JanLa Oy:n toimitusjohtaja.

SSAB aikoo tuoda markkinoille maailman ensimmäiset fossiilivapaat premium-teräkset kaupallisessa mittakaavassa vuoden 2026 aikana. Teräksen hiilidioksidipäästöjä on pystyttävä vähentämään, mikäli terästeollisuus haluaa siirtyä merkittävästä hiilidioksidipäästöjen aiheuttajasta kestäväksi, fossiilivapaaksi toimijaksi. Tämä teräs mullistaa toimialan, sillä sen myötä teräksenvalmistuksen hiilidioksidipäästöistä päästään käytännössä suurelta osin eroon.

Lisätietoja:
Lotta Ruottinen, SSAB Europe, Director Sales Finland & Baltics, puh. +358 50 314 3415

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Yhtiön lisäarvoa tarjoavat tuotteet ja palvelut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa. Yhtiö on noteerattu Nasdaq Tukholmassa ja toissijaisesti Nasdaq Helsingissä. www.ssab.com

Teräspalvelukeskus JanLa Oy on peltialan tukkuliike. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat kattopellit, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät tarvikkeineen. JanLa Oy on yksi teräskattomarkkinoiden johtavista yrityksistä ja palvelee pinnoitetuilla ja sinkityillä ohutlevytuotteilla rakennusteollisuutta ja peltialan yrityksiä. www.janla.fi

Dokumentit

Esitteet, ohjeet ja suoritustaso­ilmoitukset

Ota yhteyttä

Keskus 010 843 3100

Uutiskirjeemme

Seuraa tiedotteitamme ja vastaanota arvokasta tietoa tuotteistamme ja tuoteuutuuksistamme. Tutustu uutiskirjearkistoomme tästä.

Uutiskirjeen tilaukseen

JanLa SOMEssa