Koronaepidemian torjunta JanLalla

Epidemian aikana pyrimme kuitenkin turvaamaan häiriöttömät toimitukset sekä asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuuden. Tuotantomme ja asiakastoimitukset jatkuvat normaalisti. On kuitenkin mahdollista, että epidemia aiheuttaa tilanteita, joissa toimitusviivästyksiltä ei voida välttyä.

Osana riskienhallinnan toimenpiteitämme koronavirusepidemian tämän hetkisessä tilanteessa emme tee asiakaskäyntejä. Etätapaamismahdollisuudet, kuten videoneuvottelut, järjestetään tarvittaessa. Myyntimme ja asiakaspalvelumme palvelee puhelimella ja sähköpostilla. Saat toki yhteyden myös nettisivujen chat-palvelun tai WhatsAppin kautta.

Pyydämme kaikkia yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme tiedottamaan mahdollisista tartuntaepäilyistä, mikäli henkilökuntamme on työskennellyt tai ollut tapaamisissa viimeisen 14 vuorokauden sisällä, missä tartunta on mahdollinen. Virusasisoissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 010 843 3100.

Pysytään terveinä!

Janne Lahtela, toimitusjohtaja

Dokumentit

Esitteet, ohjeet ja suoritustaso­ilmoitukset

Ota yhteyttä

Keskus 010 843 3100

Tilaa uutiskirjeemme

Seuraa tiedotteitamme ja vastaanota arvokasta tietoa tuotteistamme ja tuoteuutuuksistamme. Tutustu uutiskirjearkistoomme tästä.

Uutiskirjeen tilaukseen